Kommitteéarbete

Varje säsong arrangerar föreningen mellan 1-3 tävlingar vilket vi alltid får mycket beröm för.

Tävlingarna är dels för klubbarna i Sörmland (Kval till Lilla Världscupen och Sörmlandscupen), Mälarcupen för klubbarna inom region 4 (Stockholm, Sörmland, Uppland och Västmanland) samt en grannklubbstävling över regionsgränserna (FP Cup).

Tävlingarna är en angelägenhet för hela föreningen och vi måste alla hjälpas åt med arrangemanget så styrelsen har beslutat att ta fram en tävlingskommittéer för att förenkla planeringen och utförandet av tävlingsarrangemangen. Vi har valt ut en representant per familj och gjort ett förslag på kommittéernas sammansättning. Ari Välitalo är sammankallande för tävlingskommittén.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:17 Skribent: Daniel Cerny