Medlemsavgift säsongen 2022-2023

Medlemsavgifterna är enligt följande (inkl. avgift till TSK huvudstyrelse):

Familj:1400 kr
Ungdom:650 kr (U16 och yngre, födda 05 och senare)
Seniormedlem:800 kr
Tränare:0 kr
Styrelsemedlem:0 kr
Passiv/stödmedlem:350 kr

Beloppet sätts in på TSK slaloms PG 761640-2

För befintliga medlemmar ska medlemsavgift för nytt år vara betald innan 1/11. Meddela också This is a mailto link.

• vad betalningen är märkt med
  • namn och personnummer på medlemmar som betalningen gäller (för familjemedlemskap ska hela familjen uppges)

För nya medlemmar ska medlemsavgift betalas efter 2:a provträningen för fortsatt deltagande i träning. Ange familjemedlemmarnas namn så att vi kan spåra betalningen. Vid frågor, kontakta klubbens kassör, This is a mailto link eller se denna länk.

I medlemskapet ingår liftkort i Vilstabacken, men också arbetsplikt vid snösprutning, liftskötsel och tävlingar. Dessutom ingår försäkring vid träning och tävling samt vid resor till/från träningar och tävlingar.

Klubben betalar startavgiften för åkare som betalat medlemsavgift. Ingen startavgift betalas retroaktivt vid sen betalning av medlemsavgift.

Medlemsavgift är även krav för att få åka på klubbens försäsongsläger som är kraftigt subvensionerade.

Uppdaterad: 06 MAJ 2022 09:00 Skribent: Daniel Cerny

E-post: This is a mailto link...