Gå till innehåll
Tunafors Slalom
Tunafors Slalom

Skidskola

Vi vänder oss till nybörjare i åldern 6-15 år som vill lära sig att åka slalom. Skidskolan kommer att genomföras v.6 och v.7.

Skidskolan är nu fullbokad.

En grupp om 20 barn kommer att gå skidskola måndag-torsdag v.6 och en ny grupp v.7.

Lektion 1 Måndag 17.30 – 19.00
Lektion 2 Tisdag 17.30 – 19.00
Lektion 3 Onsdag 17.30 – 19.00
Lektion 4 Torsdag 17.00-19.00 - Avslutning med tävling & fika till barnen

Kostnad

Kostnad för skidskolan är 800 kr/barn. Om skidskolan skulle tvingas ställs in p.g.a. snöbrist betalas kostnaden tillbaka. Om mer än 50% av skidskolan är genomförd betalas inget tillbaka.

Liftkort ingår i priset för de tillfällen det är skidskola. Vill man åka i Vilstabacken utöver dessa tillfällen betalar man liftkort som vanligt. Efter skidskolan är avslutad kan man fortsätta träningen inom ramen för klubbens ordinarie träningar utan extra kostnad, medlemskap i klubben ingår då. Som medlem är man försäkrad vid träning samt resor till och från dessa.

Ledare

För att vi ska kunna genomföra skidskolan är ledare i grupperna i huvudsak föräldrar. Detta gör vi för att kunna utöka antalet platser i skidskolan som annars blir begränsat. Om du kan tänka dig att vara hjälpledare är du varmt välkommen att ange detta vid anmälningstillfället alternativt kontakta skidskolekommittén via mail eller telefon.

Barn till hjälpledare har automatiskt en plats i grupperna.

Alla ledare får utbildning inför säsongen av Tunafors slalom. Utbildningen anpassas efter förutsättningarna hos ledarna, men vi brukar räkna med teori och praktik på snö där vi går igenom varje pass. Denna är obligatorisk för alla ledare, även hjälpledare! Tränare från Tunafors slalom är också med under skidskolan.

Frågor?

Kontakta skidskola@tunaforsslalom.se om du har frågor.

Viktig information inför skidskolestarten