Gå till innehåll
Tunafors Slalom
Tunafors Slalom

Backstatus och liftschema

Backen är inte redo, håll tummarna för minusgrader!

Nu har liftschemat samt bemanningen för tävlingar mailats ut till alla medlemmar. Som det ser ut nu är backen ännu inte redo att öppnas men vi jobbar på att få igång det så fort det går, håll tummarna för kallare väder!

En del i att vi kan hålla nere våra medlemsavgifter är driften av Vilstabacken. Driften av den är klubbens största intäkt och därför är det otroligt viktigt att vi alla hjälps åt med backen. Det innebär allt från snöläggning, till pistning till att sälja liftkort och vara liftvakt.

Snöläggning och preparation av backen sker till största del av en liten grupp medlemmar med Thomas Johansson i spetsen som gör en enorm insats för klubben, detta är vi otroligt tacksamma för. Det kan komma att behövas hjälp med snöläggning och montering av skyddsmadrasser framåt, vi återkommer då med information om det.

Vid minsta fråga eller fundering så tveka inte att höra av dig till någon i styrelsen.

Sponsorer