Gå till innehåll
Tunafors Slalom
Tunafors Slalom

Samträning med Arboga alpin

Träning Bjursås

Hej alla åkare och föräldrar!

I och med att vi inte har fått igång backen ännu så har vi bestämt att samträna med Arboga Alpina under vecka 2, 3 och 4.

Träningarna är:
Måndagar: U8, U10, 18:30-19:30
Tisdagar: U12 och uppåt, Freeride, 18:30-20:30
Torsdagar: U12 och uppåt, Freeride, 18:30-20:30.

För att träna i Arboga krävs liftkort men även att vi betalar en träningsavgift per åkare. Under v2-v4 kommer klubben att stå för detta. Det som krävs av respektive åkare är att pricka av sig på listan som finns i kiosken i Arbogabacken för varje träningspass. Då får åkaren liftkort och får vara med och träna.

Vi kommer även ha egna tränare med på varje pass. Det är därför viktigt att anmäla sig på FB inför varje pass så vi ser hur många som kommer för att planera antalet tränare. Första passet blir därför nu på torsdag, 12/1, kl 18:30. Var gärna på plats ombytta och klara 10 min innan.

Mvh Tränarna

Sponsorer