Gå till innehåll
Tunafors Slalom
Tunafors Slalom

FP-Cupen i Vilstabacken inställd

Lördagen den 4/2 var det planerat att vi skulle ha FP-cupen i Vilstabacken. Vi måste tyvärr meddela att den tävlingen ställs in pga för lite snö i backen.

För att kunna sätta käppar så krävs det ett snödjup om 40cm. Dock mindre snö för att endast ”åka i backen”. Därmed har vi i styrelsen beslutat att fokus är att vi får igång backen för alla våra medlemmar samt för allmänheten. Vi fokuserar därför på att i första hand starta upp backen för att kunna träna på hemmaplan. Därefter bygga på med mer snö för att få käppdjup. Vi har sprutat snö under natten 27/1 och kommer med information i dagarna om plan för öppning av backen.

Vi kommer att återkomma med funktionärer när vi skall ha KM hos oss (lördag v.9). Vi ser fram mot att ni kan hjälpa till på den tävlingen istället

// Styrelsen