Gå till innehåll
Tunafors Slalom
Tunafors Slalom

Klubbmästerskap 4 mars

Den 4 mars är det är det dags för klubbmästerskap i slalom och storslalom.

Slalomåkare i full fart vid en röd käpp.

På lördag är det äntligen dags för 2023 års klubbmästerskap. Det kommer att vara tävling i både slalom och storslalom. Freeride att vara med och visa vad de kör. Vi hoppas på sol och att så många som möjligt vill vara med på denna dag.

För att genomföra tävlingen samt att dela kunskap för framtida arrangemang behöver vi hjälp med att genomföra tävlingen. I liftschemat kan ni se vilka som skall vara funktionärer under tävlingen. För alla funktionärer är det samling 08.30.

De olika positionerna som ska fyllas är enligt nedan. Återkom till mig med önskemål om vad ni kan/vill hjälpa till med. På plats på lördag morgon går vi sedan igenom allt tillsammans och berättar hur det går till.

  • Plogpatrull 1-2 personer
  • Portdomare 3 personer
  • Assistera med nummerlappar
  • Hjälpa till vid målgången

Tack på förhand och vi ses på lördag J

Mvh

Linus

Anmäl er till klubbmästerskapet i tävlingskalendern Länk till annan webbplats.

Inbjudan till klubbmästerskapet Pdf, 163.7 kB.