Gå till innehåll
Tunafors Slalom
Tunafors Slalom

Tack för den här snösäsongen!

Våren börjar närma sig och det är dags att stänga backen för säsongen. Kylan håller i sig men pga att liften är i behov av service (vajerbyte) så behöver vi stänga from nu (2023-04-01).

Vilstabacken i snö men utan åkare.

Vi tackar alla klubbens medlemmar för hjälp med lift, tävling, träning, pistning och snöläggning. Det är tillsammans vi gör det bäst! Det har varit fantastisk roligt att se så många åkare i backen, allt från barn som tar sina första svängar, till de som fortsätter träna käpp mot nya höjder och dessutom hopp på en sådan nivå Vilstabacken aldrig tidigare skådat. Så häftigt att se 🥰

Inför nästa säsong så ska vi jobba vidare på att utveckla klubben och verksamheten för att kunna få ännu fler på snö.

Kommande händelser

  • För U12+ samt Freeride födda from 2012 och äldre så börjar Crossfit träningen tisdag 2/5. Träningen kommer att vara tisdagar och torsdagar 19.30-20.30 på Crossfit Fristaden. Föräldrar får vara med i mån av plats
  • För U6, U8 och U10 så kommer det komma ut en fråga i chatgruppen om önskemål finns om barmarksträning. Därefter tar vi beslut om det samt eventuellt upplägg.
  • 9 maj kl 18:00 avslutning i Vilsta för alla klubbens medlemmar, det vill ni inte missa! Där kommer också information inför nästa säsong samt reflektioner över säsongen som varit. Vi kommer att skapa ett event på FB gruppen för detta och önskar att ni anmäler er där.

Sponsorer