Gå till innehåll
Tunafors Slalom
Tunafors Slalom

Inbjudan till klubbläger i Björnrike 8-12 december

Varmt välkomna på klubbläger i Björnrike tillsammans med Tunafors slalom

Lägret lämpar sig för klubbens alla medlemmar, freeride samt från U6 till U17+. Vår önskan är att så många som möjligt har möjlighet att följa med. Finns det små syskon som är kommande slalomåkare så drar vi ihop snölek för dem när de stora tränar.

Boende, resa och liftkort

Boende är bokat i Grizzlyhusen med ankomst fredag 8/12 och hemfärd tisdag em 12/12, slutstädning ingår. Vi har bokat 8-bädds stugorna och boendeindelningen kommer att kommuniceras senast måndag 4/12. Resa till och från Björnrike, samt mat och liftkort står man för själv.

Träning och program

Träning kommer att genomföras lördag-tisdag med klubbens egna tränare.

Då vi får backtiderna sent så kommer detaljerat schema med tider att distribueras på torsdag 7/12, men dagarna kommer att innehålla backtider, tid för läxläsning samt nedvarvning.

På Söndagskväll 10/12 19.00 kommer det att vara en gemensam klubbaktivitet, klubben bjuder på kvällsmellis och vi kommer att vara utomhus.

Om man vill ha tips på vad man bör packa med sig på ett klubbläger så finns det en packlista på hemsidan

Kostnad och anmälan

Kostnaden för boende är 300kr per person. Anmälan sker genom inbetalning till PG 761640-2 alt. via swish (QR-kod nedan).
Anmälan är bindande och ska ske senast 11/11.

Informationsmöte

Måndag 4/12 20.00 finns möjlighet att delta på ett teamsmöte där vi informerar om hur ett klubbläger går till. Hur upplägget brukar vara och vad man kan tänka på. Det är frivilligt att vara med och vill man det så maila kassor@tunaforsslalom.se så kommer en länk.

Vid minsta fråga eller fundering så är man välkommen att kontakta Therese på 073-280 14 51

Utskriftsvänligen version av inbjudan Pdf, 899.2 kB.

Varmt välkomna!